Lichtreclame

L

Heb jij een toffe onderneming, maar heb je nog niks aan de buitenkant van je pand gedaan? Dan moet je echt is inspratie op gaan doen over lichtreclame. Want lichtreclame kan fijn zijn als je ’s avonds ook gezien wilt worden. Om dit te realiseren is lichtreclame dé oplossing. Bij bedrijven als lichtreclame eindhoven is alles wat je maar kunt bedenken met betrekking tot lichtreclame mogelijk.

Wat is er mogelijk?

Een gewone lichtbak kan in bijna iedere afmeting. Dit kan als vlakke bak tegen de gevel of bijvoorbeeld in een kleiner formaat als uitstreekbak haaks op je gevel. Ook wanneer je iets spectaculairs wilt dan normale lichtreclame is dat mogelijk. Zo kunnen er bijvoorbeeld lichtbakken met acrylaat doorsteekletters worden gemaakt, maar kunnen er ook losse letters aan de muur worden geplaatst.

LED lampen

Bij lichtreclames wordt tegenwoordig bijna alleen nog maar gewerkt met LED verlichting. Want dat bespaard veel geld en is beter voor het mileu. LED lampen gebruiken veel minder energie dan gloeilampen, halogeen lampen en zelfs minder dan spaarlampen en TL-verlichting. De besparingen zijn het grootst t.o.v. gloeilampen en halogeen. Omdat veel energie nog niet schoon wordt opgewerkt levert energiebesparing een grote bijdrage aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen, zoals CO2.

Lange levensduur

LED lampen hebben een veel langere levensduur, ze gaan vaak wel tot 20 keer langer mee dan conventionele lampen. Dit bespaart op onderhoud, maar is ook goed voor het mileu omdat voor de productie van verlichting energie nodig is en vaak ook schaarse grondstoffen worden gebruikt.

Minder stoffen die schadelijk zijn voor het milieu

LED lampen bevatten veel minder schadelijke stoffen dan veel andere verlichting oplossingen. Spaarlampen bevatten bijvoorbeeld kwik. Dat is de reden dat wordt aangeraden een ruimte te ventileren als een spaarlamp is gebroken en moet een spaarlamp worden ingeleverd bij chemokar of mileustraat. Maak dus gebruik van lichtreclame middels spaarlampen!