Creatief met emmers

C

Hoe creatief bent u met emmers? Emmers kunnen toch soms wel erg handig zijn. Niet alleen om bijvoorbeeld schoon te maken met en sopje. Maar ook om dingen te verplaatsen zoals water of iets dergelijke wanneer er een lekkage is. Maar emmers zijn voor nog veel meer dingen te gebruiken. Hoe maakte u vroeger zandkastelen? Of hoe wordt altijd brand geblust in tekenfilms? U kunt dus nagaan hoe handig een emmer eigenlijk wel niet kan zijn voor van alles.

Wanneer u gek bent op bloemen of een beperkte tuin heeft en niet veel geld wilt uitgeven aan dure keramische bloempotten. 3 keer raden wat u dan wel kunt gebruiken? Inderdaad, emmers!

Deze emmers kunt u natuurlijk ook vullen met aarde en vervolgens de bloemen in plaatsen. Wees eens creatief, gekleurde emmers bedrukkenis natuurlijk nog origineler. Zo kunt u uw tuin kleurig en fleurig inrichten met de leuke bloemen die u koopt. En bijvoorbeeld uw balkon opvrolijken met de gekleurde emmers. Een ding, vergeet niet onderin een paar gaten te boren zodat het water kan weglopen wanneer er teveel water in wordt gegoten. Wanneer je dit niet doet, kunnen de bloemen het waarschijnlijk niet lang uithouden en verzuipen zij.

Soorten bedrukking op emmers

Er zijn verschillende soorten bedrukkingen op emmers beschikbaar. De meest gebruikte zijn rondzeefdruk en In Mould Labeling, dit wordt ook wel IML genoemd.

  • Rondzeefdruk: het principe van rondzeefdruk is hetzelfde als dat van zeefdruk. De inkt wordt als het ware op het desbetreffende artikel gedrukt. Maar met rondzeefdruk wordt de zeef bewogen, waardoor het artikel dus gaat rollen en hierdoor afgerold kan worden met bijvoorbeeld het logo. Dit wordt veelal gebruikt bij pennen, emmers en grote oppervlaktes etc.
  • In Mould Labeling (IML): Wanneer een full color geprint moet worden, valt de keuze vaak op een IML. Dit heeft te maken met het feit dat het printwerk direct tijdens de productie op het product wordt aangebracht. Door de innovatieve etiketteertechniek voor kunststof verpakking kan dit onder hoge temperaturen nog op de vloeibare kunststof worden aangebracht.