Barista inhuren, kan bij ons

B

 

Heeft u, om welke reden dan ook, een barista nodig? Neem dan nu contact op met ons. Wij kunnen u een barista leveren die alle vaardigheden in huis heeft die nodig zijn om een koffietent te runnen. Daarnaast hebben ze allemaal ook de juiste trainingen gehad in hun opleiding. Ze hebben zelfs zulke degelijke trainingen gehad dat ze nu zelf ook bevoegd zijn om anderen op te leiden. Dus ook voor trainingen en cursussen kunt u bij ons een barista inhuren. Zij kunnen teven bij u op locatie komen om de cursus te geven. Wanneer u zelf wel een aantal mensen in dienst heeft die koffie moeten zetten voor de klanten, kan een cursus zeker wel van pas komen. Hierin kunnen zij verschillende dingen en aspecten leren, zodat uw klanten nog beter bediend kunnen worden in het vervolg.

 

Voor alle redenen

Een barista inhuren kan om verschillende redenen nodig zijn. Soms is het zo druk op het moment in je zaak en heb je extra mankracht nodig. Wanneer je iemand moet inwerken hiervoor gaat dat nog veel meer tijd en geld kosten. Op dat moment is het soms handiger om een barista in te huren. Je kan dan de barista meteen aan de slag zetten en op dat moment zoveel mogelijk tijd en geld te besparen. Daarnaast kan een reden ook zijn dat je feest geeft en hier een professionele barista bij wilt hebben. Zij zullen ervoor zorgen dat uw gasten van de beste en tevens lekkerste koffies worden voorzien.

 

Huur nu je barista in!

Wilt u graag een barista inhuren? Dat kan! Neem even contact op met een van de medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. Er is bij ons een hoop mogelijk, dus leg vooral uw verzoek voor en wij zullen kijken of wij u hiermee kunnen helpen. Wij horen graag van u!