Autoschade in Aalsmeer, wat je moet doen

A

Autoschade in Aalsmeer opgelopen? Dan zal je vast en zeker balen. Het is nooit fijn wanneer je schade hebt aan je auto. Het maakt niet eens zozeer uit of je zelf die schade hebt gereden of een ander. Het is en blijft vervelend werk om het op te knappen. Allereerst zal je een vakkundige garage moeten opzoeken die de schade voor je kan maken. Wanneer je deze garage hebt gevonden kom je er pas achter wat een bak met geld het eigenlijk kost om de schade te repareren. Soms is het voordeliger om de autoschade uit eigen zak te betalen dan wanneer je de verzekering erbij betrekt. Je bouwt, zoals je wel weet, schadevrije jaren op voor de jaren waarin je geen schade hebt geclaimd bij de verzekering.

 

 

Betalen of laten betalen?

Door middel van de schadevrije jaren, bouw je een kortingspercentage op. Hierdoor wordt je premie lager zolang je geen schade rijdt. Ideaal voor diegenen die bijna nooit schade aan hun auto hebben. Wanneer je dan toch autoschade in Aalsmeer hebt gereden, kan het vervelende consequenties hebben voor je premiebedrag. Deze kan in een klap namelijk vele malen hoger zijn. Laat daarom eerst de schade bekijken door een garage en laat ze een offerte opmaken. Jij kan vervolgens nagaan of het voordeliger is om de schade zelf te betalen of dit laten te betalen. Hiervoor heb je dus wel een duidelijke en reële offerte nodig, zodat je het juist kan berekenen en zo voordelig mogelijk uitkomen.

 

Stuur de offerte op

Autoschade in Aalsmeer gereden en je weet niet goed wat je moet doen? Neem dan nu contact met ons op. U kunt de offerte naar ons opsturen en uw premiebedrag, dan zullen wij vervolgens nagaan wat voor u het voordeligste is. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. Daarnaast kunnen wij u ook betrouwbare garages aanbevelen om de schade eventueel te laten maken.