Bedrijfsfietsen

B

Bedrijfsfietsen

Steeds meer bedrijven zien het voordeel in van gepersonaliseerde bedrijfsfietsen. Een bedrijfsfiets geeft bedrijven een duurzame uitstraling en kan van onschatbare waarde zijn voor de naamsbekendheid van een bedrijf.

Voordelen van een bedrijfsfiets

Een bedrijfsfiets kan:

  • De zichtbaarheid van een bedrijf of merk vergroten,
  • Gebruikt worden als prijs bij marketing campagnes,
  • Verhuurd worden aan gasten in een hotel, hostel of bed & breakfast,
  • Uitgeleend worden als service bij bijvoorbeeld een autobedrijf,
  • Ervoor zorgen dat personeel zich sneller van a naar b kan verplaatsen.

Zichtbaarheid door bedrijfsfietsen

Iedereen kent de uitspraak ‘’reclame is herhaling’’ wel. Dit is absoluut het geval. Elk merk of bedrijf probeert zoveel mogelijk zichtbaar te zijn. Stel je eens voor dat er een manier is om een rijdend reclamebord te hebben. Een reclamebord dat zichzelf verplaatst en constant op verschillende plekken in uw stad te zien is, jarenlang. En dit voor een fractie van de prijs van 1 maand een reclame bord langs de weg huren. En stel je nu voor dat dit met tientallen tegelijk zou kunnen. Een gepersonaliseerde elektrische bedrijfsfiets kan van gigantische waarde zijn voor het vergroten van de zichtbaarheid voor je merk.

Marketing en fietsen

Iedereen fietst, de fiets is een product wat een hele grote doelgroep aanspreekt. Het is dus een ideaal product om te gebruiken tijdens een actie. Een fiets weggeven bij de verkoop van een product of een fiets verloten aan fans kan enorm veel doen voor een merk of product.

Fietsen verhuren

Een bedrijfsfiets kan natuurlijk ook geld voor je bedrijf verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van fietsen bij een hotel, hostel en B&B. Voor het verhuren van een fiets wordt vaak tussen de 7,50 en de 15 euro per dagdeel gevraagd. Omdat onze fietsen scherp geprijsd zijn en weinig onderhoud nodig hebben zijn ze uitermate geschikt voor verhuur. Tel uit je winst!

Service

Heb je een autobedrijf met werkplaats? De kans is groot dat je al een aantal leenfietsen hebt staan. Vaak zijn dit karakterloze stevige fietsen of barrels die nogal wat onderhoud nodig hebben. Naast dat dit zonde van het geld is is het niet goed voor de uitstraling van je bedrijf. Wanneer klanten een mooie representatieve fiets met logo’s van je autobedrijf meekrijgen word deze gezien door allemaal potentiële klanten in de regio. Ook bespaar he geld op onderhoud omdat deze bedrijfsfietsen supersterk en hufterproof zijn.

Personeelsfiets

Het is wetenschappelijk bewezen dat een personeelslid dat op de fiets naar het werk gaat velen maler beter presteert dan een autorijdende collega. Fietsende werknemers zijn vrolijker, gemotiveerder, scherper, gezonder en kunnen beter omgaan met stress. Een werknemer verassen met een bedrijfsfiets of een fiets op kantoor ter beschikking te stellen kan enorm motiveren vaker de fiets te pakken.