Kantoren schoonmaken voor uw bedrijf

K

Wilt u ook eens dat uw werkplek goed onder handen wordt genomen? Of wilt u juist dat het hele jaar door het pand goed gereinigd wordt? Neem dan contact op met ons via de website of de telefoon. Hier zitten altijd medewerkers klaar om met u te babbelen en al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn al jaren actief binnen de business branche. Hier hebben wij veel ervaring opgedaan en weten daarom ook precies waar er op gelet moet worden tijdens het schoonmaken. Nu is het bedrijf al jaren oud, maar wij zijn altijd in voor wat vers bloed en daarom nemen wij ook regelmatig jonge mensen aan. Deze mensen leiden wij dan weer op tot erkende en goede schoonmakers. Zodat u kunt genieten van een schoon en gereinigd pand.

Schoonmaakcontract voor kantoren schoonmaken

Wilt u liever dat uw pand het hele jaar door schoon blijft en dus elke week of zelfs een paar keer per week wordt schoongemaakt? Praat dan eens met een van de medewerkers en vraag naar de mogelijkheden hiervoor. Wij stellen samen met u een contract op. Hierin staan de werkzaamheden voor het kantoren schoonmaken. Ook staat hier vermeld wat het verwachte eindresultaat is van jullie en hoe vaak en hoe lang onze schoonmakers bij u over de vloer komen. Wij verwachten van uw kant dat onze schoonmakers met open armen worden ontvangen en dat zij onder goede omstandigheden hun werk kunnen verrichten.

Eenmalig kantoren schoonmaken

Natuurlijk is het ook mogelijk om eenmalig van onze diensten gebruik te maken voor kantoren schoonmaken. Hiervoor kunt u gewoon een afspraak maken met een van de medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een afspraak te maken door middel van de online agenda. Hierin staat wanneer er nog schoonmakers beschikbaar zijn en dan kunt u ze in roosteren voor uw bedrijf.