Glasbewassing

G

 

Wanneer u bij ons aanklopt voor uw glasbewassing, zal u ongetwijfeld meer krijgen dan enkel schone ramen. Wij zorgen ervoor dat de hele buitenkant van uw gebouw er weer helemaal fris uit komt te zien. We nemen alles mee als we uw ramen lappen. Zo zijn wij gecertificeerd voor het schoonmaken van uw dakgoten of het reinigingen van de muren waar op verf zit gespoten. Alle medewerkers die bij ons in dienst zijn zullen gemakkelijk alles kunnen reinigen wat er aan uw pand vuil is gemaakt. Daarnaast zijn ze hier ook voor getraind en hebben ze de benodigde certificaten in huis.

 

Kantoorpanden

Glasbewassing wordt steeds vaker door een externe partij uitgevoerd. Voornamelijk voor kantoorpanden wordt het uitbesteed. Deze panden hebben vaak hoge en grote ramen die niet makkelijk te bereiken zijn. Hiervoor hebben wij materialen waarmee je gemakkelijk bij de ruiten komt. Daarnaast kan er door middel van onze hoogwerker ook bij de dakgoot gewerkt worden. Wanneer de dakgoot helemaal verstopt zit, zal dit ook voor problemen zorgen. Het kan namelijk gebeuren dat er lekkage worden veroorzaakt door de bladeren die nog in de dakgoot blijven liggen. Als dit gebeurt, kan dat voor vervelende kosten zorgen. mocht u interesse hebben in glasbewassing, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen samen met u tot een op maat gemaakte dienst zorgen, zodat alles in een keer door een schoonmaakteam schoongemaakt kan worden.

Binnenshuis schoonmaken

Wilt u meer informatie over onze glasbewassing? Bezoek dan de website. Hier staan alle werkzaamheden die wij aanbieden voor tijdens de glasbewassing. Zo maken wij ook met liefde de kozijnen en de richels schoon als we bezig zijn met de ramen. Wanneer u ook nog werkzaamheden heeft binnen het pand, kunt u ons ook hiervoor benaderen. Wij zijn een erg divers bedrijf dat voor elke mogelijkheid openstaat.