Discobowlen Utrecht is voor iedereen

D

Is jouw kleine mannetje of jouw lieve dochter binnenkort jarig en je moet daarvoor weer een grandioos partijtje organiseren? Dan kan discobowlen Utrecht wellicht voor jou en jouw zoontje of dochtertje wel eens een hele leuke uitkomst zijn. Hier kunnen de kinderen de tijd van hun leventjes hebben. Ze zullen de gehele tijd muziek kunnen luisteren en kunnen genieten van de leuke spotlights. Daarnaast is het leuk om de kinderen witte kleren aan te laten trekken, omdat er gebruik wordt gemaakt van glow in the dark licht. Dit zorgt ervoor dat de witte kleur wordt opgelicht en dit zal dus extra opvallen.

Ook voor volwassenen

Discobowlen Utrecht is niet alleen voor kinderen. Ook voor volwassen kan het soms voor leuke momenten zorgen. Zo zullen de kegels geheel oplichten en wordt soms ook het licht uitgezet. Daardoor kun je niks zien en zal alles op gevoel moeten worden gedaan. Discobowlen Utrecht kan alleen op de aangegeven tijden en dagen. Deze tijden zijn vrijwel elke woensdagmiddag en daarnaast zijn de zaterdag avond en dan nog dinsdag en donderdag avond. Soms kunnen deze dagen wisselen, maar dit staat altijd aangegeven wanneer je reserveert. Ook wanneer je telefonisch reserveert wordt er aangegeven of er discobowlen Utrecht aanwezig is of niet.

 

Voor de kleintjes een veilige omgeving

Het discobowlen Utrecht op de woensdagmiddag is speciaal voor kinderpartijtjes ingeroosterd. Het is het niet mogelijk om met een groep te komen dat boven de lagere schoolleeftijd valt. Dit doen wij zodat de kleinere kinderen zich op hun gemak voelen en zich niet bedreigd voelen door grotere kinderen. Wanneer er helemaal geen kinderfeestjes gepland staan, kunnen ook oudere kinderen komen om te bowlen. Natuurlijk wordt alles in overleg gedaan. Voor contact kun je ons door middel van onze website bereiken, maar je kunt ons ook een belletje geven en vragen naar de mogelijkheden. Wij staan je graag te woord.