Utrecht bowlen, een baan om nooit te vergeten

U

Wanneer het weer tijd is om wat leuks te doen met het gezin. Dan is Utrecht bowlen een hele leuke uitkomst. Er zijn hier verschillende banen waar gebowld kan worden. Er zijn maar liefst 16 banen, waaronder 8 discobanen. Hier is het mogelijk om in de avond en op woensdagmiddag te disco bowlen. Daarnaast zijn er ook vele verschillende arrangementen te boeken. Je kunt bijvoorbeeld inclusief diner en 1,5 uur bowlen boeken. Maar ook 1,5 uur bowlen met daarbij consumptiebonnen. Niet is te gek bij Utrecht bowlen. Wanneer je toch een alternatief wilt, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers en kunnen we samen tot een passend arrangement komen. Deze wordt dan speciaal voor jouw wensen gebaseerd.

 

Waarom Utrecht bowlen?

 

Wat is er nu zo speciaal aan onze bowlingbaan? Dat zal ik je uitgebreid vertellen. Bij ons kun je dus met veel groepen tegelijk bowlen en ook nog eens disco bowlen. Maar daarnaast is het ook nog eens een mooi pand. Wij hebben de nieuwste technieken tot onze beschikking, maar zijn daarnaast wel erg ouderwets ingedeeld. Zo kun je echt in jaren 80 stijl genieten van het bowlen. Denk hierbij aan oudere bankjes en tafels, maar wel met luxe touchscreens om alles op te regelen. Je kunt hierop ook hapjes en drankjes bestellen. Daarnaast is ons restaurant ook geheel in jaren 80 stijl. Maar hier kun je wel alle luxe en culinaire gerechten bestellen.

 

Contact

Voor contact met Utrecht bowlen kun je ons bereiken door middel van de website of door naar ons nummer te bellen. Bij alle twee de communicatiekanalen zal je een van onze medewerkers treffen. Zij zullen je verder helpen met je vragen of opmerkingen. Ook kun je bij ons op de hoogte blijven door je aan te melden voor de maandelijkse nieuwsbrief.