Gratis Datingsite Happy Pancake nu ook in Nederland

G

Happy pancake is een datingsite uit Zweden waarop maar liefst 1 miljoen singles uit Zweden en Finland zijn aangemeld. Oprichter Martin Wikborg ziet, vanwege de 3 miljoen singles in Nederland, ook hier een kans. In Nederland gebruiken ook ongeveer 1 miljoen singles een datingsite/app. Naar schattig zijn er in Nederland al 200 tot 250 datingsites/apps. Er zit veel verschil tussen deze sites op gebied van betaling en betrouwbaarheid. Happy Pancake heeft de unieke combinatie gemaakt tussen gratis, serieus én betrouwbaar online daten.

Van de singles in Nederland zegt 69% van de singles niet te willen betalen voor een gratis datingsite en zij zoeken dus ook naar gratis site. Happy Pancake kan met het gratis aanbod zorgen voor meer leden dus een grotere selectie. Hiermee is de kans op de ware vinden groter. Twee derde van alle singles hoopt ook een serieuze relatie te vinden. Veel gratis datingsites hebben de reputatie er alleen te zijn voor oppervlakkig contact. Op Happy Pancake weet men van elkaar dat iedereen op zoek is naar een serieuze relatie.

Gratis datingsite HappyPancake.nl probeert door middel van handmatig checken van profielen de betrouwbaarheid te blijven optimaliseren. In het onderzoek van Happy Pancake heeft 67% van de singles aangegeven dat dit een waardevolle service is.

Martin Wikborg heeft de veiligheid van zijn gebruikers hoog in het vaandel staat. Daarnaast gelooft hij dat liefde gratis moet zijn. Dit maakt Happy Pancake anders dan andere datingsites -en apps. Happy Pancake is op dit moment beschikbaar voor iedereen in Nederland.