Tennisbaan huren met uw collega’s is gezond voor de teambuilding

T

Heeft u binnenkort een personeelsuitje, maar weet u nog niet wat u gaat doen? Daarbij zit u ook nog eens in de organisatie van het uitje? Geen zorgen, ga een tennisbaan huren bij ons en uw uitje wordt helemaal verzorgd van top tot teen. Wij zijn steeds weer verbaast dat er meer bedrijven een personeelsuitje plannen rondom een sportieve activiteit. Dit gebeurd zo dus ook op onze tennisbaan. Eerst gaan mensen met klanten, of dus het met personeel lekker even een balletje slaan en daarna wordt er een biertje gedronken in de kantine. Onze kantine is recentelijk vernieuwd en daarbij dus ook erg aantrekkelijk voor een personeelsfeest of ander feest.

In zomer en winter een tennisbaan huren

Wanneer u tennis denkt, komt misschien een beeld in uw op met een lekker avondzonnetje en een biertje in uw hand. Nee tennis is ook voor de amateurs een serieuze sport. Bij ons kunt u dus een tennisbaan huren, waarop uw al uw talenten kunt laten zien aan uw collega’s of vrienden. Geen kamer waar u uit moet ontsnappen om aan de teambuilding te werken maar een potje tennis met uw vrienden of collega’s. Wanneer u deze sport serieus wilt doen, is het vreselijk intensief en niet zomaar even goed in te worden.

Gezond en leuk

We weten allemaal dat sporten gezond is. Waarom zou u dat dan niet met uw collega’s willen doen? Kom een tennisbaan huren bij ons en ga een gezonde activiteit tegemoet met uw collega’s of vrienden.