Samen een onvergetelijke dag | Trouwlocatie

S

Trouwfeest regelen? Bent u uw bruiloft aan het plannen en nog op zoek naar een mooie locatie om uw trouwfeest te houden? Bij het plannen van een bruiloft kan er een hoop op u afkomen. Er zijn veel dingen op bij stil te staan. Wat uiteraard erg belangrijk is, is dat u op tijd een goede trouwlocatie vind die aan uw wensen voldoen. Hoe fijn is het als u met uw gasten tot 220 personen terecht kunt bij een locatie waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt?

Unieke bruiloft

Op verzoek kunnen er diversen activiteiten geregeld worden tijdens uw bruiloft. Immers heeft ieder aparte wensen en is dit een dag om nooit meer te vergeten.  Wilt u uw bruiloft extra bijzonder maken? Dat kan! Bij Partycentrum Floor denken ze graag met u mee om er samen met u een onvergetelijke dag van te maken. 

Ultieme trouwlocatie

Bruiloft plannen? Plan uw bruiloft en u heeft nu de keuze uit een gratis trouwboeket of een heerlijke bruidstaart van de lokale bakker. Daarvoor heeft het partycentrum alles in huis: Proosten met champagne of prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en natuurlijk feesten.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op de eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het partycentrum. Gezellig en onbezorgd kunnen genieten van een fantastische dag is een pré. Informatie nodig? Laat u gerust informeren over de mogelijkheden of reserveer gelijk uw datum. Bij Partycentrum Floor maken ze het u en uw gasten graag naar wens.