Ontspannen een taalcursus Nederlands volgen

O

Is het voor uw beroep belangrijk dat u de Nederlandse taal tot in de puntjes beheerst? Dan kan het nodig zijn om een taaltraining Nederlands te volgen. U wilt wel graag een cursus van hoge kwaliteit, die specifiek gericht is op de branche waarin u werkt. In dat geval staan de taaltrainers van The Square Mile graag voor u klaar. Ons taleninstituut is opgericht in 2002 en heeft al jarenlange ervaring in het verzorgen van taaltrainingen voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Bij ons vindt u altijd de taaltraining die u nodig heeft.

Trainers met ervaring

Trainers bij The Square Mile zijn native speakers en hebben ruime ervaring opgedaan in verschillende branches. Ze zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in uw branche. Uw taaltraining zal hierop dan ook aangepast worden. Ook met andere aspecten wordt rekening gehouden bij het samenstellen van uw taalcursus. Uw wensen en leerdoelen vormen een belangrijke leidraad om uw Nederlandse taaltraining geheel op maat te kunnen maken.

Taaltraining op niveau

Of u nu een cursus financieel, juridisch of technisch Nederlands nodig heeft, bij The Square Mile is alles mogelijk. Onze taaltrainingen zijn opgedeeld in verschillende niveaus. Er zijn dus zowel taalcursussen voor beginners als voor gevorderden te volgen. Ook kunt u kiezen voor een spoedcursus of juist een uitgebreide, langdurige cursus. Voor mensen die weinig tijd hebben of veel reizen, zijn cursussen op afstand te volgen. Ook voor losse workshops kunt u bij ons terecht.

Kies uw taal

The Square Mile verzorgt niet alleen Nederlandse taaltrainingen. U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende talen. Als u een training nodig heeft in een specifieke taal, dan zorgen wij voor de geschikte trainers. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u de mogelijkheden voor kunnen leggen. U weet dan zeker dat u de perfecte taaltraining Engels.