Singlereizen Ierland

S

Ierland is een vakantieland dat als bestemming voor singlereizen erg goed in de smaak valt. De singlereizen Ierland die door Simi worden georganiseerd zijn ongedwongen, een beetje avontuurlijk, supergezellig en wordt geboekt door gelijkgestemden die allemaal willen genieten van een top singlereis. De rondreizen Ierland zijn specifiek geen “echte” singlereizen, maar rondreizen die toevallig veel door single reizenden wordt geboekt. Dit zorgt ervoor dat de nadruk totaal niet ligt op relaties en ingewikkelde verhalen, maar juist gewoon op een vakantie die toevallig veel door alleenreizenden wordt geboekt.

Waarom voor Ierland kiezen?

Rondreizen door Ierland leent zich perfect voor groepsreizen. Het is een eiland met karakter dat net iets groter is dan Nederland, maar binnen hetzelfde land vind je enorm veel verschillende gebieden. Zo is de oostkust waar onder andere de hoofdstad Dublin te vinden is, compleet anders dan de ruige Ierse westkust waar de golven van de Atlantische oceaan tegen de rotsen en verlaten stranden opbeuken. De groene heuvels in het midden van het land maken het landschap compleet. Voor singles die een rondreis zoeken die veel natuur biedt, maar ook de gezelligheid van een echte groepsreis is dit dan ook een populaire en interessante rondreis.

Hoogtepunten singlereizen Ierland

Het echte hoogtepunt is eigenlijk de sfeer die tijdens onze Ierland rondreizen ontstaat. Het op reis zijn met gelijkgestemden zorgt ervoor dat er tijdens de reizen vaak diepe en intensieve vriendschappen ontstaan. Maar, ook op het gebied van natuur en het beleven van Ierland zijn er veel hoogtepunten. Zo bezoeken we het unieke klooster van Glendalough, gelegen in de Wicklow mountains in Ierland, bezoeken we het middeleeuws kasteel Trim Castle, reizen door de unieke natuurlandschappen van Connemara, the burren en the ring of Kerry en maken onderweg vele mooie wandelingen naar fantastische plekken in Ierland.  De reis wordt begeleid door een eigen Nederlandstalige reisleider, de buschauffeur is Iers en kent alle weggetjes die we tijdens deze reis zullen rijden op zijn duimpje.

Spannend?

Voor singles is een reis boeken vaak toch iets minder vanzelfsprekend dan wanneer je met andere mensen boekt. Spannend is het natuurlijk zeker, maar het is ook een avontuur dat je moet ondergaan en waar de beste aanpak is om gewoon te boeken en het over je heen te laten komen. Alleen het eerste uurtje is spannend, daarna leer je je groepsgenoten al snel kennen. Als aanbieder van groepsreizen hebben we enorm veel ervaring met hoe groepen in elkaar zitten en het is zonder uitzondering hetzelfde: vooraf vinden mensen het spannend, maar achteraf vragen ze zich zonder uitzondering af waar ze zich druk om gemaakt hebben. Reizen is leuk en reizen met gelijkgestemden fantastisch!