De juiste pasvorm aan schoenen voor ieder kind!

D

Goede schoenen zijn essentieel voor de gezondheid van de voet. Dat geldt niet alleen voor volwassenen, voor kinderen is een goede schoen zo mogelijk nog belangrijker. Draagt een kind geen goede schoenen, dan zullen ze daar snel last van krijgen. Vooral voor de latere ontwikkeling van de voet is het verstandig voldoende aandacht te hebben voor de voet bij het passen van nieuwe kinderschoenen. Krisman en Westeneng schoenen zijn gespecialiseerd is kinderschoenen waarbij vooral aandacht is voor afwijkende maten zoals een breedtemaat.

Kinderschoenen verdienen aandacht

Geen enkele voet is hetzelfde en vooral voor kinderen is het van belang dat de schoen de voet in voldoende mate kan ondersteunen. Als speciaalzaak weten we hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor de vorm van de voet. Niet zelden zal een reguliere kinderschoen niet goed genoeg passen waardoor de voet niet de juiste ondersteuning kan krijgen. De ruime keuze aan kinderschoenen in diverse breedtematen zorgt ervoor dat er voor elke kindervoet een goed passende schoen te vinden is. Zo zijn er speciaal voor meisjes het merk Twins uitgebracht die in verschillende pasvormen te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er voor de jongens specifiek het merk Trackstyle ontwikkeld die stoer ogen en ideaal zijn om op te lopen, te rennen, spelen.

De perfecte schoen voor elk kind

Binnen het assortiment kinderschoenen neemt het merk Twins& Trackstyle een bijzondere positie in. Twins & Trackstyle schoenen zijn ontwikkeld om de voet van het kind optimaal te ondersteunen. Orthopedie en biomechanica staan aan de basis van elk model om het comfort optimaal te maken.  Ook de hiel heeft alle aandacht gekregen omdat dit deel van de voet juist essentieel is tijdens het lopen. Dit zorgt namelijk voor stabiliteit zodat het kind hier geen hinder van ondervindt tijdens het spelen, wandelen en rennen. Het voetbed is tenslotte verwisselbaar zodat er desgewenst eenvoudig een andere zool of steunzool in geplaatst kan worden.

Het merk voor afwijkende maten

Een van de pluspunten van Twins schoenen voor meisjes en de Trackstyle schoenen voor de jongens,  is de specialisatie op het gebied van afwijkende voetmaten. Zo bevinden er zich talloze breedtematen voor kinderen wiens voet net iets breder of juist smaller zijn dan hetgeen gangbaar is. Deze maten lopen uiteen van maat D voor een extra smalle voet tot maat K voor een extra brede voet. Het ruime assortiment maakt het kiezen van de juiste schoenen enorm eenvoudig. In veel gevallen is er voor elk model een breedtemaat verkrijgbaar zodat je niet gedwongen bent een schoen te kopen omdat deze toevallig wel goed past.

Twins & Trackstyle schoenenmode

Krisman en Westeneng weet als geen ander wat nodig is voor de kindervoet. Naast de collectie van Twins & Trackstyle zijn er tal van andere merken te vinden voor kinderen met afwijkende voetmaten. De kennis en de ervaring met kinderschoenen zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op een goed en onafhankelijk advies. Vanzelfsprekend ben je welkom in één van de winkels in Zwolle of Kootwijkerbroek. Wil je weten welke modellen er nog meer aanwezig zijn en inspiratie opdoen om je kind er weer helemaal hip bij te laten lopen? Kijk dan gerust in de webshop van Krisman en Westeneng voor een goed overzicht van alle kinderschoenen.