Een fris online lifestyle magazine

E

Het online lifestyle magazine lifestylegids.nl is opgefrist en biedt diverse artikelen over verschillende onderwerpen met betrekking tot jouw lifestyle. Je wordt op de hoogte gehouden wonen, tuin en ontspanning maar ook over eten en drinken, mode en uiterlijk. Je leest over de laatste trends en krijgt leuke tips die passen bij een moderne levensstijl. De vernieuwde website draait op enthousiaste schrijvers die iets hebben met het begrip ‘lifestyle’.

Over wonen
Het lifestyle magazine schrijft veel over wonen. Dat gaat van een trendy inrichting tot aan de stoerste eettafels en vloeren maar ook wetenswaardige artikelen over handige maar wel sfeervolle raamdecoratie en zonwering. De site staat vol met tips, waardoor jij genoeg inspiratie hebt om van een huis een echt thuis te creëren. 

De tuin
Wat weet je over tuinieren? Op de lifestylegids.nl lees je allerlei wetenswaardigheden over de tuin en tuinieren. De leukste ideeën en de nieuwste trends in bestrating, tuinmeubelen en hoe je kunt zorgen dat jouw tuin groeit en bloeit. Of wil je graag een milieuvriendelijke tuin zonder onkruid? Ook daarover vind je veel informatie. Je krijgt een overzicht van de leukste kamerplanten zodat je ontdekt welke kamerplant het best bij jou past. En als je in het bezit bent van een tuinhuis, kun je lezen over het opwekken van energie door je eigen zonnepanelen. Een tuin kan niet zonder tuinmeubelen. Wat dacht je van steigerhouten tuinmeubelen? Dan heb je een landelijkleven uitstraling en tuinmeubelen die geschikt zijn als je weinig onderhoud wilt. Steigerhout kan zowel buiten als binnen staan. Lees en kijk voor de leukste inspiratie. 

Ontspanning en meer
Op dit lifestyle magazine krijg je bovendien veel tips voor prettige ontspanning- en vakantie-adresjes. Of misschien gewoon met yoga? Maar ook kun je lezen over een buitenspa of jacuzzi in je eigen tuin. Een heerlijke wellness in je eigen tuin. Zo ben je weer helemaal schoon, een beetje roze en tevreden. Een eigen buitenspa of jacuzzi heb je zo geregeld. Lees meer hierover op de lifestylegids.nl.

Drinken en eten
Ben je iemand die van uit eten gaan houdt? Wat dacht je van een wandelroute langs de leukste restaurants met wijnspijs? Verder veel tips over de leukste kerstpakketten. Vrouwen hebben een andere smaak dan mannen, terwijl ouderen ook vaak iets ander leuk vinden dan jongeren. Een kerstpakket moet zorgen voor een uniek moment en is belangrijk voor ieder bedrijf. Je wilt jezelf onderscheiden in je keuze en zorgen dat iedereen tevreden en blij is. Een teken van dank voor een jaar toewijding en hard. Het uiterlijk en de inhoud moeten up-to-date zijn en aangepast aan nieuwe trends en individuele wensen. Bezoek lifestylegids.nl voor meer inspiratie.

Uiterlijk
Het lifestylemagazine geeft diverse tips en tricks voor je uiterlijk. Variërend van de beste crèmes en hipste make-up tot het leukste spacentrum bij jou in de en een happy en gezond leven. Onze artikelen gaan over lifestyle en zijn voor jou speciaal geschreven.