De leukste bezienswaardigheden heb je op Ameland!

D

Liefhebber van zeehonden? Ga ze van dichtbij bekijken!

Zeehondjes bekijken op het strand is ontzettend leuk om te doen Wanneer je een echte dierenliefhebber bent. Het is dan mogelijk om een gezellige tocht te maken op de robbenboot Dit is een boot is zo ontworpen dat je heel dicht bij die schattige zeehonden kunt komen. Het doen van deze activiteit is dan ook een echte aanrader! Op deze boot kun je bij goed weer heerlijk genieten van het zonnetje genieten op het dek, uiteraard met een lekker drankje en een hapje in de hand.

Bekijk Ameland vanuit de lucht door te springen!

We weten allemaal dat Ameland een prachtig eiland is.. Heb je je dan ook wel eens afgevraagd hoe het eruit zien van boven? Dit is je kans om het zelf eens met eigen ogen te bekijken! Het kan namelijk met een vrije val! Je zal merken dat het eiland er vanuit de lucht heel anders uitzien! Bij het Paracentrum Ameland kun je samen met een ervaren instructeur een gave tandemsprong uitvoeren. En belevenis in je leven! Is het tijd voor wat actie? Boek dan die sprong en bekijk later thuis kunt je de ervaring op film!

Pret voor jong en oud op het strand van Ameland!

Heb je al besloten om die Last minute Ameland te boeken? Wacht dan niet langer en geniet van zon, zee en strand op dit prachtige eiland. Waar je ook naar kijkt, je ziel altijd een lang breed strand met een uitzicht over de Noordzee. Het strand is 29 kilometer dus er is voor iedereen wel wat te doen. Laat de kinderen lekker hun gang gaan door te spelen in het zand en te zwemmen in de zee. Geniet zelf van een drankje en een hapje. Pure ontspanning!