Health App Laten Maken

H

Health app laten maken

 

Tegenwoordig is iedereen op een bepaalde manier wel bezig met zijn gezondheid door te sporten en/of gezond te eten. Er zijn dan ook veel online healthcoaches en voedingdeskundigen die hier handig op in spelen. Vooral via Social Media zijn er tal van coaches die je helpen je doelen te bereiken voor een gezondere levensstijl.

 

Een health app laten maken kan er voor zorgen dat je als healthcoach of voedingsdeskundige een handige extra tool hebt je doelgroep nog beter te bedienen. Met een health app kun je naast Social Media en een website allerlei handige tips geven, informatie delen en persoonlijke berichten sturen naar app gebruikers.

 

app-voedingsdeskundigen.jpg

 

Waarom een health app laten maken?

 

Een eigen health app moet natuurlijk wel een toegevoegde waarde hebben en kun je met een website en Social Media natuurlijk al veel bereiken. Afhankelijk van je diensten is het dan ook belangrijk om de gewenste functies van een app in kaart te brengen. Geef je alleen maar tips en advies, en is een website en Social Media al erg doeltreffend, dan is een app misschien helemaal niet nodig.

 

Met een app kan je juist net die extra zaken aanbieden die met een website of Social Media niet altijd mogelijk zijn. Een app maakt het juist mogelijk alles netjes bij elkaar te houden zoals het aanbieden van PDF ebooks, afbeeldingsgalerij, ‘direct’ contact functies zoals ‘direct call’ en ‘direct email’ en een route map naar een praktijk, erg handig. Hiernaast kan men in de app foto’s sturen, berichten plaatsen en persoonlijke pushberichten ontvangen met tips.

Een andere handige functie van een health app is het aanbieden van exclusieve content die enkel toegankelijk is voor leden via een toegangscode. Zo kun je op een handige manier ook nog geld verdienen aan je eigen health app.

 

Kosten health app

 

Een eigen app hoeft niet duur te zijn en kun je al een health app laten maken voor 19,95 euro per maand. Hiervoor krijg je een zogenaamde webapp. Een webapp is bereikbaar via een URL en staat de gehele app dan ook op een webserver, een soort mobiele website maar dan met app functies. Als gebruiker hoef je dus niets te downloaden. Een webapp kan dus alles wat een gewone app ook kan maar is de laadtijd mogelijk iets trager omdat de app eerst contact moet maken met de webserver.

 

Een native app heb je al vanaf 39,95 euro per maand en download je deze vanuit de App Stores zoals Google Play (Android) en iTunes (iOS). Omdat je deze app download op je smartphone laden functies sneller in.

 

Met beide app soorten krijg je een icoon in je scherm zodat jouw applicatie makkelijk terug te vinden is op elke smartphone- en tabletscherm. Ook kun je met beide apps onbeperkt pushberichten sturen naar gebruikers.

 

Ben je dan ook benieuwd of een health applicatie past bij jouw onderneming laat je dan vrijblijvend voorlichten door een app ontwikkelaar.