Tips voor een tof weekend weg met je vrienden

T

Hoe leuk het ook is om met je lief plus de kids op vakantie te gaan; je zou de jaarlijkse vakantie met ‘’de mannen’’ natuurlijk ook voor geen goud willen missen! Helaas lijkt de agenda ieder jaar voller te worden, en is het inmiddels een helse opgave geworden om een week te vinden die voor iedereen goed uitkomt. Gelukkig betekent dat allesbehalve het einde van jullie traditie! Je hoeft namelijk echt niet ieder jaar een week weg; een weekendje weg is minstens zo leuk! Dus, verzamel je vrienden en plan dat weekendje voordat allerlei afspraken en andere verplichtingen roet in het eten gooien. Wij tippen de leukste ideeën voor een weekendje weg met the boys!

Een weekendje stap zoals vroeger

Hoe mooi waren die weekenden waarin je al op vrijdagmiddag samenkwam en vervolgens tot diep in de nacht bleef feesten, om – na een laatste stop bij de kebabtent op weg naar huis – pas tegen het ochtendgloren je nest in te rollen? Oh, good old days. Herbeleef die dagen en plan een ouderwets weekendje dat draait om stappen. Wil je in Nederland blijven? Dan zijn steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht aanraders! Zoek je het vertier liever buiten de landsgrenzen? De Mediterrane kust is natuurlijk geen straf. Heb je wat minder budget beschikbaar? Dan is Oost-Europa een aanrader!

Sportief: lekker weg op de elektrische fiets

Is tot diep in de nacht drinken en dansen niet helemaal jouw ding? Sleep je vrienden dan mee voor een actief weekendje weg! In Nederland hebben we natuurlijk aan mooie fietsgebieden geen gebrek, en ook bij onze zuiderburen valt er genoeg natuurschoon te zien! Het relaxte aan e-bikes is natuurlijk dat jullie niet alles zelf hoeven te doen. Je helemaal suf trappen om na een uur nog niet veel verder te zijn gekomen? Nee hoor, hoef je absoluut niet bang voor te zijn. Mooi toch, want dan houden jullie toch nog genoeg energie over om ‘s avonds nog even de bloemetjes buiten te zetten!

Hebben jullie al geschikte elektrische herenfietsen? Dan kun je die natuurlijk direct achterop de auto zetten en je bent klaar voor vertrek. Nog geen eigen e-bikes? Dan is het slim om even langs een e-bike specialist te gaan. Je kunt vaak ook een proefrit plannen, wat zeker aan te raden is. Zo kies je in ieder geval wel een e-bike die lekker rijdt en waarmee je het mannenweekend fluitend doorkomt.