Intiem met je baby op een voedingskussen

I

Een baby op komst of je hebt net een kleintje gekregen. Een periode waarin veel op je af komt. De kinderkamer is gereed, je hebt een mooie wandelwagen, een solide autostoeltje en een handige buggy aangeschaft. Je hebt veel nodig voor zo’n kleintje en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het belangrijkste is dat je goed voor jezelf en je baby zorgt. In dat geval is een voedingskussen een onmisbaar onderdeel van je zwangerschap en kraamtijd.  Een voedingskussen wordt vaak ook wel een zwangerschapskussen genoemd. Dit geeft aan dat het zowel tijdens de zwangerschap als daarna een comfortabel item is.

Wat is een voedingskussen precies?

Het voedingskussen geeft jou tijdens de zwangerschap en daarna het nodige comfort. Als je last hebt van je rug, heupen en benen dan geeft dit kussen een goede ondersteuning tijdens het slapen. En als je kleintje eenmaal geboren is, gebruik je het voedingskussen tijdens de meest intieme momenten met je kleintje. Of je nu kiest voor borstvoeding of flesvoeding, je zult je kleintje op je arm moeten dragen. Dat zal in de eerste maanden geen enkel punt zijn. Maar je weet heel goed dat baby’s in hun eerste levensjaar enorm groeien en een stuk zwaarder worden. Daarnaast neemt ook hun activiteit met de maand toe. Zie jij je al zitten, met een spartelende en speelse baby van een jaar oud? Als je nou een voedingskussen op je schoot legt, die tegelijkertijd je onderrug goed ondersteunt, kost het geven van voeding je geen enkele moeite. Ook voor je kleintje is het zeer comfortabel. Je baby ligt zacht, warm en geborgen en kan zich helemaal op jou en de voeding concentreren.

Een mooi voedingskussen uit ons assortiment

Je hebt de keuze uit kwalitatief zeer goede en comfortabele voedingskussens van topmerken als Jollein, Bamboom, Mjuka en Doomoo. Tijdens de zwangerschap gebruik je jouw voedingskussen als zacht en ondersteunend zwangerschapskussen. Je zult merken wat een positief effect dat heeft op eventuele rugklachten of pijnklachten in je schouder- en nekregio. Is je kindje eenmaal geboren, dan doet hij dienst als voedingskussen. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan opvallende en vrolijke prints of diverse kleuren, waarvan er altijd wel eentje matcht met het interieur van je kinderkamer. Natuurlijk wordt er wel eens gemorst bij het geven van voeding. Er is ook een ruime collectie aan voedingskussenslopen, die perfect passen en gemakkelijk in de wasmachine te reinigen zijn.