Smoothie bar huren?

S

Hedendaags zijn er veel mensen druk bezig met hun gezondheid, sporten en gezond eten. Meer groente en fruit, minder vlees. Doe jij zelf ook mee aan deze trend? Dan kan je hier op feestjes mee inspelen door een smoothie bar te huren!

Wanneer huur je een smoothie bar?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een smoothie bar. Zo zijn deze te huren voor zowel zakelijke als privé aangelegenheden. We zien smoothie bars steeds vaker verschijnen op festivals. Deze trend is ontstaan tussen alle vette happen door. We zien dat op een festival, wanneer mensen vaak grote afstanden lopen en veel dansen, fruit vele malen verfrissender werkt. Dit zien alle festivalgangers ook in. Zo kan je voor een festival een ware ‘’smoothie foodtruck’’ aanschaffen. Naast smoothies kan je bakjes vers fruit of ultra Caribisch: kokosnoten gevuld met fruit en kokoswater, aanbieden.

Ook op zakelijke gelegenheden als beurzen doen de smoothie bars het goed. Doordat mensen steeds bewuster gaan leven, is een kopje koffie niet meer voldoende. Met een smoothie bar vol vers fruit trek jij veel meer beursbezoekers aan dan de rest. In plaats van cafeïne voor meer energie, kan je een power smoothie aan de bezoekers geven!

Smoothie bars zijn er in allerlei formaten. Zo zijn er ook kleine stands voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, jubilea of verjaardagen. Maak van deze gelegenheden een echt feestje door cocktails aan te bieden!

Smoothie bar mogelijkheden

Er zijn duizenden smaakcombinaties die je kan maken met fruit, groenten, zuivel en kruiden. Bij een smoothie bar komt een ervaren barista de heerlijkste combinaties maken. Smaken die je kan verwachten zijn:

Pineapple passion. Met ananas, banaan, yoghurt, ananassap en verse passievrucht.

Forest fruit breeze. Met aardbeien, bosvruchtenpuree en cranberrysap.

Spicy Mango. Met Spaanse peper, mangopuree, vanille en sprite.

Heb jij al trek gekregen van deze overheerlijke smoothies? Dan is een smoothie bar de oplossing voor jouw evenement!