Ontspannen met alle collega’s? Dat doe je zo!

O

Naar de sauna

In Nederland heb je vaak te maken met koud weer. Om even helemaal te ontspannen is het een goed idee om samen met alle collega’s naar de sauna te gaan. Om er een hele actvitieit van te maken kunne jullie naar een fijne spa gaan. Voel de fijne warmte op je huid in de sauna of ga genieten in de turkse stoombad. Hoe dan ook, dit is de ideale manier met alle collega’s om de werkstress eruit te halen.

Yoga groepsles

Willen jullie leren om de geest, gevoel en het lichaam te beheersen? Dat kan natuurlijk met Yoga! Dit is een hele fijne manier van sport en ontspanning tegelijkertijd te combineren. Ga met alle collega’s naar een groepsles om even alle spieren uit te rekken en helemaal zen te worden. Yoga is namelijk heel goed voor de ademhaling en de zenuwstelsel.

Bedrijfsfeest

Wat ook super leuk is om een toffe bedrijfsfeest in Groningen te organiseren. ontspannen op een geweldige dansfeest is natuurlijk gegarandeerd. Bij een feest hoort natuurlijk een dresscode. Het begin van de dag kan iedereen besteden aan het opmaken en aankleden voor de party met het thema: James bond. Daarna kan iedereen bij elkaar komen voor een heerlijk driegangen diner met kreeft en kaviaar. Natuurlijk mag hier de champagne niet ontbreken. Tenslotte sluiten jullie de dag af met een coole dj en een kleurrijke dansvloer. Zeker weten dat de daken ervan af gaan! Een advies hierbij is om de feest op een vrijdag te doen, zodat jullie kunnen bij komen.