Gardena robotmaaiers: voor iedere tuin een geschikte grasmaaier

G

Stil, volautomatisch, nauwkeurig en wendbaar zijn een paar kenmerken van de Gardena robotmaaiers. Met meer dan 20 jaar maai-ervaring heeft Gardena haar automatische grasmaaiers geoptimaliseerd tot perfecte maaiers. Niet voor niets wordt dit merk wereldwijd veel gebruikt. Welk type Gardena robotmaaier is geschikt voor jouw gazon?

Sileno City voor een klein gazon

Voor de kleine tuin of stadstuin (tot 250 m²) met een gazon dat makkelijk te maaien is, is een Sileno City uiterst geschikt. Deze robotmaaier van Gardena voert zeer stil zijn maaiwerkzaamheden uit, zodat jij heerlijk kunt ontspannen. Dankzij het wendbare achterwiel is de grasmaaier uiterst geschikt om kleine oppervlakten te maaien. Het SensorCut systeem zorgt ervoor dat het gras nauwkeurig gemaaid wordt en zelfs tijdens een regenbui kan de Sileno City gewoon doorgaan met maaien. Gazons met hellingen tot 25% zijn ook geen probleem voor dit apparaat.

R70Li voor matig complexe en grotere tuinen

Met de volautomatische R70Li van Gardena kun je altijd genieten van een perfect gemaaid gazon. Deze robotmaaier is geschikt voor een groter gazon (tot 700 m²) met een helling van maximaal 25% en maait zonder spoorvorming of strepen dankzij het slimme SensorCut systeem. Je kunt zelf instellen hoe kort het gras gemaaid moet worden met een eenvoudige draaiknop waarbij je de maaihoogte kunt variëren van 2 tot 5 cm. Daarnaast verricht de R70Li ook tijdens slecht weer uitstekend maaiwerk, zodat continuïteit gewaarborgd blijft. De maairobot bemest automatisch het gras met de overgebleven grasrestjes middels het mulchsysteem.

Sileno+ voor grote en complexe grasvelden

Ben je op zoek naar een robotmaaier voor echt complex maaiwerk? De Sileno+ van Gardena is dan een uitstekende keuze. Dit model grasmaaier maait gazons tot wel 1300 m². De EasyPassage zorgt ervoor dat de Sileno+ zich makkelijk manoeuvreert door nauwe doorgangen en geen sporen achterlaat. Hellingen tot 35% zijn voor deze robotmaaier geen enkel probleem. Uiteraard beschikt ook deze Gardena robotmaaier over het slimme SensorCut- en mulchsysteem en is het apparaat waterbestendig.