5 tips hoe mediums je kunnen helpen

5

Steeds vaker vinden mannen de weg naar bekende mediums en dit ook niet zo gek ook. Mediums zijn naast spiritueel helers ook handig om je doelstellingen te bereiken. Hier vijf tips hoe mediums jou je verder kunnen helpen met je dagelijkse bezigheden en je doelstellingen in de toekomst.

1.Coach

De meeste mediums zijn naast spirituele begeleiders ook nog uitstekende coaches die veel hebben meegemaakt in het leven en je daarom uitstekend kunnen adviseren welke stappen je wel en niet dient te nemen. Dagelijks horen zij verhalen over problemen van andere en hoe deze mensen in problemen zijn geraakt. Het is voor jou handig om als man eerder op de rem te trappen en eerder hulp te zoeken

2.Werk

Problemen op werk? Weet je niet waar het aanligt en wat je er aan kunt doen. Raadpleeg een medium om de problemen op werk te achterhalen. Daarnaast kunnen mediums je adviseren hoe je verder komt op werk om zo de gewenste resultaat te behalen. Wanneer je in de knel zit op werk kan een medium ook uitkomst bieden.

3.Relatie

Zit je relatie vast en matchen jullie niet meer. Meestal ligt dit aan de man die veel geslotener is dan een vrouw. De vrouw praat makkelijker en is ook bereid te praten over haar problemen. Een man zoekt zelf liever naar het probleem zonder iemand anders erbij te betrekken. Het is aan de medium om de problemen in je relatie te achterhalen. Deze problemen kunnen in het verleden liggen.

4.Zakelijk advies

Een medium kan je helpen om beslissingen te nemen op zakelijk gebied. Kom je er niet uit of durf je geen beslissingen te nemen. Dan kan een medium deze beslissingen voor je nemen. Een medium heeft toegang tot veel verschillende inzichten en voelt aan of een bepaalde beslissing goed aanvoelt voor je organisatie.

5.Droomverklaringen

Meestal spelen er veel zaken in je onderbewuste. Vaak merken we hier tijdens onze dagelijkse bezigheden weinig van. Tijdens onze slaap komen de meest aparte dromen naar voren. Een Medium kan je helpen om de juiste reden achter de droom te vinden hierdoor kom je beter in je vel te zitten.

Mocht je er niet uitkomen met een medium kun je ook een tarot raadplegen!