Ontsnappen bij escape room omgeving Utrecht

O

De nieuwste trend onder ons zijn de escape rooms. Escape rooms zijn kamers waar je een soort wordt opgesloten en waar je vervolgens weer uit moet proberen te komen. Je kan ontsnappen uit deze kamers door verschillende puzzels op te lossen. Deze trend begon in het jaar 2016. Om de puzzels op te oplossen heb je een goed paar hersenen nodig. Ook moet je goed kunnen samenwerken met je mede gevangen, zodat jullie samen op het einde buiten de kamer staan. Escape rooms gaan op tijd. Wanneer je niet binnen de aangegeven tijd buiten de kamer staat heb je verloren. Als je wel op tijd erbuiten staat heb je het spel gewonnen.

Waarom in Utrecht

Bij escape room omgeving Utrecht is het erg moeilijk om te winnen. Dit maakt het alleen maar leuker en spannender om deze escape room te doen. Hiernaast is het verhaal van de escape room op zich al heel spannend. Je gaat hier op zoek naar een vermiste man en moet proberen te achterhalen wat er met hem is gebeurd. Escape room omgeving Utrecht is momenteel bezig met het bouwen van een nieuwe nog leukere kamer. Deze kamer verwachten ze af te hebben eind dit jaar. Deze kamer wordt natuurlijk ook weer gekeurd zoals de huidige kamer.

Hoe vind ik de leukste kamer

Er zijn natuurlijk veel verschillende escape rooms. Hoe vind je nu de leukste en uitdagendste voor jou? Een van de beste tips is om online te zoeken naar de verschillende kamers en deze te vergelijken. Ook kan de afstand een rol spelen binnen. Dit is de reden dat ik graag naar escape room omgeving Utrecht ga. Het is voor mij en mijn vrienden op fietsafstand en kunnen hier dus gemakkelijk komen. Verder is de prijs nog een belangrijk punt wanneer je bezig bent met zoeken.  Daarnaast kan het ook helpen om verschillende recensies te lezen of aan bekenden vragen wat zij juist een leuke kamer vonden.