Tijd voor een nieuwe badkamer

T

Ben je van plan te verhuizen of ben je van plan je huis wat te verbouwen? Vind je de badkamer die er nu in zit te klein of heb je liever een douche dan een bad? Dan ben je zeker niet de enige, momenteel zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om hun badkamer te verbouwen. Dit komt doordat veel mensen in de tijd van crisis het geld wat ze vrijgemaakt hadden voor een eventuele verbouwing van de badkamer, opgespaard hebben. Dit omdat mensen in tijden van crisis niet zo’n grote investering durven te doen en het geld liever achter de hand houden. Nu onze economie weer in de stijgende lijn zit en mensen meer te besteden hebben, zijn ze bereid dit soort investeringen te nemen.

Een plan en nu?

Wanneer je ervoor kiest om over te gaan op een nieuwe badkamer begint dit natuurlijk met een plan. Je gaat naar een binnen architect en ontwerpt samen jouw droombadkamer. Nu het plan en ontwerp klaar zijn moet je op zoek naar een aannemer die voor jou de badkamer gaat bouwen. Toch is er ook iets wat je eventueel zelf kan mocht je handig zijn. Zo kan je zelf te tegelwand of vloer aanleggen, dit scheelt weer wat geld en dan heb je hem precies zoals jij het wilt. Ook is het slim om van te voren een loodgieter uit de regio te laten komen, zoals loodgieter Mierlo bijvoorbeeld. Zo weet je dat wanneer de nieuwe badkamer erin zit alles ook direct check is.

Tijd om te douchen

Na een aantal weken waarin je bij familie of vrienden gebruik hebt moeten maken van de douche is het eindelijk zover, gebruik maken van je nieuwe badkamer! Dit is natuurlijk het moment waar je zo lang naar uitgekeken hebt. Nu voelt je huis eindelijk als compleet.