Trends van dit moment, Beenmode en meer!

T

Het zonnetje begint weer te stralen, het is eindelijk Lente! Nu zijn er per seizoen weer nieuwe trends, zo ook op het gebied van Beenmode!
Het is tijd om de allernieuwste trends op het gebied van beenmode voor de lente en de zomer te ontdekken.
Hieronder zal ik ze met je doorlopen.

Beenmode bestaat er in verschillende soorten en maten, van simpele sokken, kniekousen, hold ups, panty’s in verschillende deniers en maillots.
Nu zijn er ook diversen materialen en kleuren beschikbaar, voor ieder wat wils.

Panty’s met print

Op dit moment zijn de pantys met een subtiele print waaronder panty’s met stippen, diamanten, bloemen helemaal fris en fleurig.
Zo kan een subtiele panty of een panty met print ervoor zorgen dat je outfit net even die extra touch krijgt.
Ook is het vaak in de lente nog net even iets te koud om een jurk/rok zonder panty of maillot te dragen.

Hoge enkelsokken

Verder doen de elegante hoge sokken het ook goed dit voorjaar. Voor een wat stoerdere look of juist een verfijnde elegante look kun je hiermee alle kanten op, ook te dragen in pumps.

Fishnet pantys

Weer terug van weg geweest zijn de bekende fishnet panty’s. Hiermee creëer je een unieke look met een basic outfit. Een bekend merk binnen de pantys is het merk MarcMarcs. Van hoogwaardige kwaliteit in diversen deniers en stijlen voor de finishing touch voor het seizoen. 

Bij Wester Been en Ondermode zijn diversen unieke en stijlvolle panty’s, kniekousen, maillots en diversen beenmode te verkrijgen. Bekijk gerust het assortiment, of ga voor persoonlijk advies langs in de winkel.