Goed gekleed de golfbaan op!

G

Vind je het ook zo heerlijk om te golfen? Bij golfen speelt onder andere kleding een belangrijke rol. Met golfkleding kun je een algemeen beeld creëren of een beeld versterken. Kleding kan erg belangrijk zijn voor als je gaat golfen met zakelijke relaties. Ook wanneer je gaat golfen met vrienden kun je een persoonlijke stijl laten zien. Een stijl die bij jou past. Met golfen heb je geen uniform nodig, maar wordt stijl gewaardeerd. Wil je nieuwe golf kleding aanschaffen? Lees dan de tips hieronder!

Het ideale poloshirt

Bepaal eerst welke kleding je moet kopen. Een klassieke golf of polo shirt zie je veel terug op een golfbaan. Wanneer je met een zakelijke relatie gaat golfen is de kans al dat groot dat je een passende poloshirt in de garderobe hebt hangen. Ideaal voor beginners, want dan hoef je ook geen nieuwe polo shirt aan te schaffen! Ben je van plan om vaak te gaan golfen? Dan kun je ook speciale golfkleding aanschaffen. Deze kleding houdt je lichaam koel en maakt het mogelijk om vrij te bewegen.

Zeg nee tegen jeans!

Wat voor broek is nou fijn om te dragen met golfen? Wanneer je ervoor kiest om in jeans te gaan spelen, zullen anderen al snel denken dat je een beginner bent. Jeans zijn vrij beperkend voor beweging en kan je swing beïnvloeden. Met jeans maak je dus niet snel een indrukwekkende look en is ook niet echt geschikt voor een ideale golf outfit. Ga voor een golf broek waar je goed in kunt bewegen!

Golfkleding bij Golfcenter

Ben je nog op zoek naar passende golfkleding voor op de golfclub? Bekijk dan eens de website van Golfcenter. Op de website vind je onder andere golfkleding, maar ook golfhandschoenen en golftassen.