Voetbaltafel kopen, de ideale ontspanning op kantoor!

V

Tafelvoetbal spelen is een leuk tijdverdrijf, het vergt niet alleen heel wat kunde en concentratie, het verscherpt ook je zin voor tactiek. Het is een klein voetbalveld, elke speler kan je zelf besturen en het resultaat ligt volledig in jouw handen. Je kan dit spel vaak op café spelen. Maar nog leuker is gewoon bij je thuis. Een eigen voetbal tafel kopen kan via het internet. Voor je het weet heb je ze bij op kantoor staan en kan je aan de slag.

Op het eerste zicht lijkt een voetbaltafel overal hetzelfde, maar er zijn toch heel wat verschillen op te merken. De modellen die je ziet staan in cafés kunnen tegen een stootje. Ze moeten immers heel wat kunnen verduren. Maar een voetbaltafel die kantoor staat zal veel minder bespeeld worden. Dit zijn dus lichtere modellen, maar nog steeds stevig genoeg om van het spelletje te genieten.

Een voetbaltafel kopen , waar moet ik op letten ?

Ten eerste, de plaats waar ze zal staan. Heb je een grote tuin en wil je in de zomer ook buiten kunnen spelen? Dan zoek je naar outdoor voetbaltafel modellen die weerbestendig zijn. Zo kan je ze buiten laten staan, want door het gewicht zijn ze lastig te verplaatsen. Een voetbaltafel kopen voor buiten kan iets duurder zijn, maar het materiaal is ook steviger en voorzien dat het tegen zon en regen kan.

Toch maar een voetbaltafel die je in indoor plaatst? Die zijn ook te vinden via tafelvoetbal.be. Klik door naar deze categorie en selecteer op kleur, merk of prijs. Zo krijg je een handig overzicht te zien met alle modellen voor binnen. Twee topmerken als het op tafelvoetbal aankomt zijn Fas en Roberto Sport. Kwaliteit betaal je, maar je krijgt er ook wat voor terug. Lees ook steeds de informatie bij de beschrijving van een artikel. Zo weet je precies de houtsoort, dikte van het hout en al het materiaal dat gebruikt werd.

De ideale ontspanning op kantoor

Het is niet zo een gek idee, een voetbaltafel kopen voor op kantoor. Het is een zeer leuk tijdverdrijf om met vrienden en collega’s te spelen. En je kan een heuse competitie beginnen. Wekelijks wedstrijden laten doorgaan en de winnaar gaat met de eer lopen. Met een kwalitatieve voetbaltafel heb je er eentje die lange tijd meegaat. Bestellen kan makkelijk via de webshop. Online betalen en dan is het op de levering wachten. Bestellingen vanaf € 50,00 hebben zelfs gratis verzending.

Zijn er toch nog vragen over je bestelling, dan kan je contact opnemen via e-mail of telefoon. Je krijgt direct antwoorden op je vragen en zo kan je de aankoop afronden.

Voetbaltafel op je evenement?

Ook voor grote evenementen kan je een voetbaltafel kopen of zelfs huren. Neem contact op om de huur te bespreken.  Voor je bezoekers is het een meerwaarde als ze even kunnen ‘kickeren’ tegen vrienden. Dat schept een band en zo is de sfeer direct gezet!